Bericht versturen
Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd.
Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd.
Over ons
Thuis /

Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd. Profiel van het bedrijf

Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd.

Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd.
Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd.
Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd.
Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd.
Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd.
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , West-Europa , Zuidoost-Azië , Wereldwijd
soort onderneming:
Fabrikant
Merken:
ZJNF
Aantal werknemers:
200~300
Jaarlijkse verkoop:
3000000-4000000
Oprichtingsjaar:
2003
Exportp.c.:
70% - 80%
klanten bediend:
ODM/OEM
Website
www.zjnf.cn
China Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd. Profiel van het bedrijf
Shenzhen Zhong Jian South Environment Co., Ltd.
Inleiding
Dienstverlening
Geschiedenis
Team

Shenzhen ZhongJian South Environment Co., Ltd werd opgericht in 2003.

 

We zijn hoofdzakelijk bezig met het ontwerpen van productie, testen en verificatie, productieprocessen en kwaliteitscontrole,Engineering & Installation en After-Sales Service van clean room en gewijd aan controle en behandeling van lucht PM2.5, formaldehyde, benzeen, VOC en andere giftige en gevaarlijke stoffen.

 

Onze belangrijkste producten en uitrusting voor schoonruimtes omvatten luchtfilter, luchtdouche/cargo douche, hoge efficiëntie luchtuitlaat, FFU, AMC chemisch filter.

 

We bedienen chip micro-elektronica, datacenters, chemische laboratoria, nieuwe energie, medische apparatuur, farmaceutische productie, voedsel en drank, cosmetica, biotechnologie, precisie instrumenten,lucht- en ruimtevaart en andere industrieënDe bedrijfssectoren omvatten producten en uitrusting voor schoonruimtes, micro-verontreinigingsdiensten voor de lucht, schoon ontwerp en installatie, met inbegrip van huishoudelijke velden, commerciële velden,industriële velden en veeteeltvelden.

 

Wij hebben in deze sector een goede reputatie verworven, onze producten en diensten worden door de klanten zeer erkend en aanbevolen en we hebben ook een sterke invloed en concurrentiepositie op de markt.Met de missie om de toonaangevende onderneming te zijn op het gebied van controle en behandeling van micro-verontreiniging van de luchtWe streven naar de sprongrijke ontwikkeling van producten, technologieën en diensten in de geest van The Pioneering, Innovative, Combatant en Progressive.We zouden voortdurend nieuwe ideeën op te bouwen in de innovatie en ontwikkeling met bescherming en duurzaam China's milieu.

Ons laboratorium werd opgericht in 2017, met 40 sets testinstrumenten/apparatuur,is de meest geavanceerde testinstelling voor luchtzuiveringsproducten met een sterke technische kracht en testapparatuur in Zuid-China, die een CNAS-accreditatiecertificaat heeft verkregen, met een testkwalificatie van derden.

 

2003.05

Shenzhen Zhongjian South Equipment Co., Ltd. werd opgericht met een geregistreerd kapitaal van 10 miljoen.

2004.08

Het bedrijf heeft de audit van het Guangdong Quality Certification Center doorstaan en de ISO9001: 2000 internationale kwaliteitsmanagementsysteemcertificering verkregen.en heeft langetermijnovereenkomsten met Foxconn getekend, Skyworth, TCL en vele andere bekende bedrijven.

2005.08

Het bedrijf heeft het Shenzhen bekende onderneming merk certificaat verkregen, en "ZhongJian Zuid ZJNF" werd geselecteerd als de eerste "Shenzhen Famous Brand"

2006.09

ZhongJian Zuid werd door Discovery Resources beoordeeld als Top 10 in industrie-kanaalbouw.

2007.10

Deelgenomen aan de 9e China International High-tech Achievements Fair en behaalde het certificaat van "bezit van onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten".

2007.12

The Shenzhen Enterprise Evaluation Association selected our company as the second "Shenzhen Most Influential Enterprise" in its comprehensive evaluation in the 2007 enterprise research and evaluation activities.

2008.05

Bij de selectieactiviteiten "Honderdjarige Olympische Spelen, Tienjarige Sohu" van 2008 die gezamenlijk door ondernemingen en Sogou werden georganiseerd, won ZhongJian South de titel "Eerbedrijf".

2008.06

Shenzhen ZhongJian South werd geselecteerd als lid van de Shenzhen Flat Panel Display Association.

2008.07

Ons bedrijf heeft het China Refrigeration and Air Conditioning Equipment Maintenance and Installation Enterprise Qualification Certificate verkregen.En werd de directeur van de Shenzhen Clean Industry Association..

2009.04

De Clean Technology Branch van het Chinese Institute of Electronics koos ZhongJian South om lid van het Chinese Institute of Electronics te worden.

2009.08

Het bedrijf heeft de ere-titel "2008-2009 Excellent Enterprise" in Shenzhen gewonnen en heeft de ISO9001:2008 International Quality Management System Certification Certificate, uitgegeven door het China Quality Certification Center.

2010.09

Het bedrijf heeft de veiligheidsproductievergunning (constructie) verkregen die is afgegeven door het departement van huisvesting en stedelijke en plattelandsontwikkeling van de provincie Guangdong.

2010.11

Voor drie opeenvolgende jaren,De China International Brand Development Association en de China Brand Enterprise Joint Development Association hebben ons bedrijf de eretitel "China Famous Brand Enterprise" toegekend..

2011.01

Het bedrijf heeft het tweede niveau certificaat van zuiveringstechniek gewonnen dat door de schone industrie is afgegeven.

2011.03

Het bedrijf heeft het door de schone industrie afgegeven certificaat van de tweede klasse van zuiveringstechniek gewonnen.

2011.12

China Engineering Construction Quality Management Association werd bekroond met de eretitel "China Purification Engineering AAA Grade User Satisfaction Construction Enterprise".

2014.04

Het bedrijf behaalde het door Shenzhen Clean Industry afgegeven klasse I-certificaat voor zuiveringstechnieken.

2014.11

Het bedrijf verwierf Shenzhen High-Tech Enterprise.

2015.06

Het bedrijf behaalde een Klasse I-kwalificatie voor het ontwerp, de installatie en de bouw van clean rooms.

2015.12

Het bedrijf veranderde zijn naam in: Shenzhen ZhongJian South Environment Co., Ltd.

2015.12

ZhongJian South heeft de titel van National High-tech Enterprise behaald.

2016.06

ZhongJian Zuid heeft de oprichting van een bijenkolonie logistiek netwerk openbare welvaart stichting geïnitieerd.

2017.02

ZhongJian South is genoteerd op de "New OTC Market", aandelencode: 870751.

2017.11

ZhongJian South heeft het certificaat van het intellectuele eigendomsbeheersysteem verkregen.

2018.01

Het micro-luchtvervuilingslaboratorium van ZhongJian South CNAS is gekwalificeerd.

2018.05

Foxconn investeerde in ZhongJian South.

2018.08

ZhongJian South heeft het UL-certificaat verkregen.

2018.10

ZhongJian South behaalde de klasse I-kwalificatie voor professionele contracten van de ingenieurswetenschappen voor gebouwdecoratie.

2019.04

ZhongJian South behaalde de klasse I-kwalificatie voor professionele contracten van bouwmechanische en elektrische installatie-ingenieurs.

2019.06

ZhongJian Zuid heeft de titel van Contract-compliant en kredietwaardig bedrijf van de provincie Guangdong drie jaar op rij gewonnen.

2019.12

ZhongJian South werd beoordeeld als de jaarlijkse leider op het gebied van energie en milieubescherming van de nieuwe OTC-markt van Wabei.

Met het professionele, gedetailleerde en eerlijke zakelijke service concept,we hebben in de afgelopen jaren langdurige goede samenwerkingsverbanden onderhouden met's werelds top 500 bedrijven en bekende ondernemingen in binnen- en buitenland.

Bovendien hebben Foxconn Group, BYD Group, Qunli, Lens Technology, Bourne Optics, Skyworth, TCL, Chinese Academie van Wetenschappen, Nanbo Group, Bourne Medical, Grain Mill, Casic Milk, Ausnow Cosmetics, Muyuan,Wen's en andere wereldwijde top 500 en bekende bedrijven in binnen- en buitenland hebben langdurige goede samenwerking onderhouden..